Nafarroako zainzuriak Idiazabal JIBko gazta maionesarekin Curry eta letxuga bihotza
2 Pertsonentzako osagarriak
- Kontserban dauden zainzurien lata handi bat
- Arrautza bat eta gorringo bat
- 200 gr ekilore-olio
- 100 gr Idiazabal gazta
- 10 gr curry hori hautsa
- Letxuga-bihotz bat
Ekoizpena
Maionesarentzat:
- Bol batean, maionesa arrautzarekin eta arrautza-gorringoarekin egin ekilore-olioarekin irabiatuz emultsionatu arte.
Maionesa nahastea:
- Maionesa Idiazabal gazta birrinduarekin eta curry horiaren hautsekin nahastu.
- Ozpin pixka batekin doitu, beharrezkoa bada.
Zainzurientzat:
- Ireki zainzuri potea eta ondo xukatu.
Akabera eta aurkezpena
- Zainzuriak plater batean jarri.
- Gehitu curry maionesaren puntu batzuk zainzurien gainean.
- Tira finetan moztutako letxugarekin eta kimuekin apaindu.