Nafarroako zainzuriak Idiazabal JIBko gazta maionesarekin Curry eta letxuga bihotza

Nafarroako zainzuriak Idiazabal JIBko gazta maionesarekin Curry eta letxuga bihotza

2 Pertsonentzako osagarriak

  • Kontserban dauden zainzurien lata handi bat
  • Arrautza bat eta gorringo bat
  • 200 gr ekilore-olio
  • 100 gr Idiazabal gazta
  • 10 gr curry hori hautsa
  • Letxuga-bihotz bat

Ekoizpena

Maionesarentzat:

  • Bol batean, maionesa arrautzarekin eta arrautza-gorringoarekin egin ekilore-olioarekin irabiatuz emultsionatu arte.

Maionesa nahastea:

  • Maionesa Idiazabal gazta birrinduarekin eta curry horiaren hautsekin nahastu.
  • Ozpin pixka batekin doitu, beharrezkoa bada.

Zainzurientzat:

  • Ireki zainzuri potea eta ondo xukatu.

Akabera eta aurkezpena

  • Zainzuriak plater batean jarri.
  • Gehitu curry maionesaren puntu batzuk zainzurien gainean.
  • Tira finetan moztutako letxugarekin eta kimuekin apaindu.