Berezko cookieak eta hirugarrenenak erabiltzen ditugu, erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko.

Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener informazio gehiago hemen.

X

Ahoan uzten duen zaporea

Queso IdiazabalCaracterísticas sensoriales

Behin gazta irentsita, Idiazabal gaztaren zaporearen sentsazioak sendotasunez iraun behar du ahoan, hasierako zapore bereizgarria mantenduz.

Sentsazioak nabarmena eta iraunkorra izan behar du, eta hasierako zapore atsegina eta bereizgarria luzatu. Ezin du inoiz asetasun-sentsazioa utzi.

Deskribapen honetan jasotako akats horiek guztiak ez dira bateragarriak benetako Idiazabal bati eskatzen zaion kalitatearekin. Kontsumitzaile eta gastronomo zaren heinean, akats horiek dituzten gaztak berregin. Idiazabal gaztaren onerako, zorrotza izan zaitez.

Ahoan utzi beharreko zapore optimoa

  • Zapore bereizgarria mantentzea.
  • Iraunkorra.
  • Nabarmena.